SAPPIG! nu ook in Utrecht

0

Utrecht is de volgende stad waar SAPPIG! zal neerstrijken. 4 jaar geleden begon het concept in Amsterdam en heeft opeenvolgend in Rotterdam en Eindhoven vaste maandelijkse edities neergezet. Net als in de andere steden zal SAPPIG! in de toplocatie van stad te beleven zijn. Monza past perfect in het rijtje van Escape, Off Corso en de Effenaar. Allemaal toplocaties midden in het centrum van de stad. Net als op de andere locaties deelt SAPPIG! de club met andere topconcepten zoals Super Sunday, I love Monza en de gezelligste ‘Dierentuin’ op donderdag.

Dat de volgende stap van SAPPIG! Utrecht is, is niet helemaal onlogisch. In hun Hyves poll staat Utrecht als “volgende stad”, met super stip bovenaan. Dat het in deze week is, is ook geen toeval. Samen met tienduizenden nieuwe studenten die tijdens UIT-Week kennis maken met de stad, zal ook SAPPIG! Utrecht verkennen voor de eerste keer.

De line-up zal er 1 zijn die je landelijk van SAPPIG! gewend bent. Natuurlijk zal het razend populaire resident duo Sunnery James & Ryan Marciano niet ontbreken. Deze heren zette hun eerste stappen bij dit concept en zijn uitgegroeid tot een van de topacts van Nederland. Overal waar dit duo verschijnt, komt er een boost aan energie in de zaal vrij (zal dit door de dames komen?!?!). Een ander duo dat ook aanwezig zal zijn is de familie Sherman! Ja, dit zetten we met een uitroepteken mensen. MC Andy Sherman is net als de bovenstaande twee heren, zijn carri?®re bij SAPPIG! begonnen. En ook hij behoort nu tot de top van Nederlandse Dance scene. Met zijn opzwepende vocals, altijd strakke en hippe outfits is hij een compleet artiest. Het laatste half jaar is hij vaak vergezeld door zijn zus Dorothy Sherman. En wat een prestatie hebben die in een half jaar samen neergezet! Ze stonden samen op Sensation en hebben op dit moment een gigantische hit met Fedde le Grand & Funkerman ‚Äú3minutes to explain‚Äù. Behalve met deze twee topproducers heeft Dorothy ook recent een tophit samen met Roog gehad. Leuk om te weten is dat het eerste keer is dat zowel Andy als Dorothy in de Monza staan. Hiermee is de SAPPIG! familie nog niet compleet. Joey Daniel is samen met Sunnery & Ryan landelijk de muzikale bewaker van het concept. Waar zijn twee collega‚Äôs de basis in Amsterdam hebben gelegd is deze blonde Rotterdam verantwoordelijk voor het muzikale succes in zijn eigen stad aan de Maas. De line-up wordt compleet gemaakt door Benny Rodrigues. Hij is natuurlijk een van de grootste dj‚Äôs in de Nederlandse Dance scene op dit moment. Al jaren staat deze goedlachse Rotterdammer aan de top in Nederland en in het buitenland. Als echte muziekliefhebber bindt hij zich niet aan 1 stijl. Van Techno tot Minimal tot Deephouse tot Latin. Elke keer is hij weer de headliner bij welke stijl dan ook, waar dan ook ter wereld. Maar op vrijdag 15 augustus staat hij in de Monza op SAPPIG!

In de middenlounge wordt er ook een Utrechts tintje aan het geheel gegeven door Dynamite. De welbekende resident van Super Sunday. Hij zal samen met de Jay-B de lekkerste eclectische tunes aan jullie voorschotelen.

SAPPIG! – vrijdag 15 augustus – Monza Utrecht – 23.00u tot 05.00u

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.