Baile Brasil op strand Wijk aan Zee

0

Zaterdag 19 Juli gaan de Heineken Refreshing Sounds Sessions Baile Brasil! Op het strand van Wijk aan Zee (Noordpier) in strandclub Timboektoe wordt de Nederlands-Braziliaanse band ZUCO 103 live voor publiek geremixed door producers BENNY SINGS, FC KAHUNA en SEIJI van de Engelse formatie Bugz In The Attic!

Vanaf 20.00 – 23.00 uur kan je getuige van zijn van een spetterend live optreden en zien hoe deze drie beatmakers een nummer van Zuco 103 transformeren naar hun eigen muziekstroming. Daarna brengen de funky platen van WICKEDJAZZSOUNDS dj Missing Links je lekker in de partystemming. Tussendoor eet je natuurlijk lekker een hapje van de Brasilian BBQ, speciaal voor deze gelegenheid in het leven geroepen door Timboektoes Man With The Pan.

Na de remixes breekt het feest los met Baile-Funk hipsters MR.WIX & Wannabe A Star, de Bossa Sounds van ANTAL & KC THE FUNKAHOLIC (Kindred Spirits) en zal ook SEIJI een dj-set doen.

Zaterdag 19 Juli, Timboektoe (Strand Noordpier, Wijk Aan Zee)
Live: Zuco 103
Remixed by: Benny Sings, Seiji, FC Kahuna
Party on with: Mr.Wix, Wannabe A Star, KC the Funkaholic, Antal, Seiji, Missing Links & Mc Lyrical Tie

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.