Nick Cannon blij met huwelijk Maria

0

Nick Cannon zegt dat zijn huwelijk met Mariah Carey het beste is dat hem ooit is overkomen. De dj stak dit weekeinde de loftrompet over zijn getrouwde status toen hij draaide in de nachtclub van Christian Audigier in Las Vegas, meldt Nu.NL.

Voordat Cannon plaatsnam achter de draaitafels, waar hij twee uur lang hiphop, techno en rock zou mixen, verkondigde hij dat zijn huwelijk allesbehalve moeizaam verloopt. Verder riep hij het publiek op andere geruchten en roddels niet te geloven.

De 27-jarige Cannon ontmoette de zangeres eind maart op de set van haar videoclip ‘Bye bye’. Vijf weken later stapten de twee tortelduifjes in het huwelijksbootje. Dit deden ze op het landgoed van Carey op het Bahama-eiland Eleuthera schrijft Nu.NL.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.