SAPPIG! 25 juli in .Off_Corso

0

Na de knalfuif van de 3e verjaardag gaat SAPPIG! het vierde jaar in een knallende line-up!
Benny Rodrigues, Joey Daniel, Sunnery James & Ryan Marciano, Warren Fellow en MC Andy Sherman zullen de line-up voor de Mainhall van de Off Corso zijn. In de lounge zullen Hitmeister D, The Freshest Kidz en Civil jullie van de beste eclectische tunes voorzien.

Met deze line-up heeft SAPPIG! ook 2/3 van het Synergie dj-team in huis gehaald, dat bestaat uit Benny Rodrigues, Darko Esser en Warren Fellow. Benny Rodrigues is natuurlijk een van de grootste dj’s in de Nederlandse dj scene op dit moment. Al jaren staat deze goedlachse Rotterdammer aan de top in Nederland en in het buitenland. Als echte muziekliefhebber bindt hij zich niet aan 1 stijl. Van Techno tot Minimal tot Deephouse tot soms zelfs Latin. Elke keer is hij weer de headliner bij welke stijl dan ook, waar dan ook ter wereld. Maar op vrijdag 25 juli staat hij in zijn achtertuin in zijn eigen Rotterdam op SAPPIG! Warren Fellow vertegenwoordigd ons land deze zomer op de grote internationale festivals als Sonar in Barcelona en Creamfields in de UK. Maar staat deze zomer ook op bijvoorbeeld op Extrema in Nederland. Naast de grote nationale en internationale blijft hij net als zijn vriend Benny een muziekliefhebber. Kleinere gigs waarin zij terug naar de basis kunnen gaan schuwen zij niet. Dat maakt ze misschien wel zo groot…Naast deze giganten zullen natuurlijk de residents van SAPPIG! Joey Daniel, Sunnery James & Ryan Marciano niet ontbreken. Deze editie zal voorlopig een van de weinige edities zijn waar deze heren op 1 avond in Rotterdam te horen zullen zijn. Door hun overvolle agenda’s zullen zij de edities van Amsterdam en Rotterdam die elke maand op dezelfde dag vallen in de toekomst afwisselen. Het vocale gedeelte is natuurlijk in handen van MC Andy Sherman!

Hitmeister D, de man die SAPPIG! naar Rotterdam heeft gehaald, zal in de lounge een van zijn eclectische sets neerzetten. Hiervoor laat hij zijn eigen avond in de Jimmy Woo, die de meest succesvolle wekelijkse vrijdagavond in Amsterdam is, een paar uur alleen. Naast hem zullen Civil en The Freshest Kidz de avond compleet maken.

SAPPIG! – vrijdag 25 juli – Off Corso Rotterdam – 23.00 tot 05.00

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.