Rapper Eminem aangeklaagd

0

Eminem moet binnenkort voor de rechter verschijnen. De rapper zou in 2006 een man in elkaar hebben geslagen in het toilet van een stripclub in Detroit meldt De Telegraaf. Het slachtoffer heeft afgelopen donderdag een klacht ingediend en eist een schadevergoeding van ruim 15.000 euro. Dit meldt de krant Detroit News. Een woordvoerder van Eminem, oftewel Marshall Bruce Mathers III, wil niets kwijt over het incident.

De 35-jarige rapper scoorde hits met de nummers The real Slim Shady en Stan. Op dit moment werkt hij samen met rapper en producer Dr. Dre aan een nieuw album, dat eind dit jaar in de winkels moet liggen.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.