GoodTimes ‘Summer Edition’ 4 juli

0

GoodTimes, like old Times! Op Vrijdag 2 mei j.l. presenteerde GoodTimes de ‘Spring Edition’ Party in Rotterdams populairste club .Off_corso. Op deze geslaagde avond werd de sfeer tot ongekende hoogtes gebracht door onze resident Dj’s, de Visuals, Sexy Danseressen, La Cocina en onmisbaar als altijd onze trouwe GoodTimes Feestgangers !!

Mede dankzij ‘Jullie’ is GoodTimes de afgelopen jaren uitgegroeid tot een super populair feestje dat bekend staat om haar verschillende muziekstijlen, top dj‚Äôs, leuke sfeer en super publiek dat zoals altijd lekker gezellig los wil gaan! Kortom, alle ingredienten in huis voor een absolute top avond !

Om deze zomer goed in te luiden, presenteert GoodTimes op Vrijdag 4 Juli een nieuwe tropische editie en wel de ‘Summer Edition’. Ook op deze avond zal alles uit de kast worden gehaald voor een geslaagde avond. In de lounge van Off_corso zal our Resident Dj Mixmaster J het publiek laten losgaan met zijn warme tropische beats ! Mixmaster J “onze Trots”is op dit moment de snelst groeiende naam met faam binnen de Rotterdamse party scene. En als klap op de vuurpijl zullen de tropische en sexy beats op deze avond live worden uitgezonden door Radio Stanvaste.

In de mainhall zullen onze resident Dj’s Superior en Marvelous K de touwtjes in handen nemen. Als guest dj is uitgenodig Dj Meo Menia, bekend van onder ander zijn eigen remixen en eclectische sounds. Al met al een naam die je ongetwijfeld in de gaten moet houden.

Dj Superior “The ras Entertainer” die bekend staat om zijn verschillende muziekstijlen en tegelijk de microfoon in handen neemt om het publiek op te zwepen en de voetjes van de grond te laten bewegen tot in de late uurtjes. Een echte entertainer dus.

Dan onze nieuwe aanwinst van 2008, GoodTimes resident dj Marvelous K “Geen woorden maar daden!”!! Deze grootmeester is inmiddels erg populair in de party scene en staat bekend om zijn gruwelijke mixen van dancehall, latinhouse, urban, electro en reggae. Net als bij de vorige editie, zal Marvelous K, ook dit keer het dak van Off_corso laten vibreren !!

Wees er dus zeker bij en kom genieten van de muziek, sfeer en gezellige mensen!

Voor meer informatie www.off-corso.nl | www.goodtimes.org/tha-party | www.goodtimesparties.hyves.nl

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.