Festival Afrique-Carib in Almere

0

Op zondag 29 juni vindt het festival Afrique-Carib voor de 4e keer plaats op de Grote Markt in Stadshart Almere van 13.00 tot 20.00 uur. De toegang voor dit festival met een mix van muziek, cultuur en dans uit de Carribean, is gratis. Te zien zullen zijn: Jos?© Alberto alias ‘El Canario’ uit de Dominicaanse republiek, de Britse reggaeband ‚ÄòRasltes‚Äô, latin mix uit Aruba: ‚ÄòCaribbean Sunshine‚Äô en soca van Aruba: ‚ÄòChocolate City‚Äô.

Thema dit jaar is ‚ÄòOur world is in trouble‚Äô. Er zijn tal van kraampjes met eten uit Cura?ßao, Ghana, Mozambique, Sint maarten en Suriname en drinken, buitenlandse artikelen en informatie.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.