Internationaal platencontract voor Alain Clark

0

Alain Clark heeft in Engeland een internationaal platencontract bij Warner Music getekend. Dit meldde de zanger bij Boulevard. Alain zal het zich het komende jaar volledig op het schrijven van liedjes kunnen richten, die eerst in Engeland, en later over de hele wereld zullen worden uitgebracht.

Clark is geboren in Haarlem en woont op dit moment in Amsterdam Hij woonde ook drie jaar in de Verenigde Staten om het vak te leren. De zelf geschreven nummers op zijn debuutplaat zijn in het Nederlands. In 2004 kwam Clarks eerste album, Alain Clark geheten, uit, met daarop onder meer de hit Heerlijk.

De vader van Alain Clark is Dane Clark. Samen nemen zij in 2007 het nummer Father and Friend op, de inmiddels verschenen als tweede single van Clark’s album Live It Out.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.