Suzanna Lubrano op S?£o Jo?£o Festival R’dam

0

Op zondag 29 juni treedt de Rotterdams-Kaapverdiaanse Suzanna Lubrano op tijdens het gratis toegankelijke S?£o Jo?£o Festival aan het Heemraadsplein in Rotterdam. Suzanna‚Äôs optreden van een klein uur begint rond 18.45 uur en eindigt daarmee ruim voor de start van de EK Finale. Suzanna debuteert met haar nieuwe band onder leiding van Jeroen de Rijk.

Vier jaar geleden kreeg de in de Portugeestalige Afrikaanse landen populaire ‘Zouk’-zangeres enige bekendheid in Nederland toen ze tijdens de Kora All African Music Awards in Johannesburg, Zuid-Afrika werd uitgeroepen tot Beste Afrikaanse zangeres van het jaar. Onlangs ontving Suzanna nog een nieuwe platina CD voor de verkoop van meer dan 40.000 cd’s in Mozambique.

Dit jaar bracht Suzanna Lubrano haar vierde album uit, ‘Saida’ (Uitgang), dat grotendeels in de Verenigde Staten werd opgenomen onder productionele leiding van Marcus ‘DL’ Siskind (Backstreet Boys, Queen Latifah, Lauryn Hill). Op dit album werkt Suzanna verder samen met onder meer Ryan Toby (City High, onder meer bekend als componist van de wereldhit Miami van Will Smith), Tracy Bonham, Jacob Desvarieux (Kassav’), Ronald Rubinel (Edith Lefel), Buddha Monk (Brooklyn Zoo Wu-Tang) en Quatro Plus.

Suzanna’s nieuwe single, Taxi, komt begin juli uit, begeleid door een in Mozambique opgenomen videoclip. Meer informatie over Suzanna Lubrano staat op www.suzannaonline.com

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.