Tyra Banks in Amsterdam

0

Tyra Banks verblijft op dit moment in Amsterdam voor opnamen van haar programma America’s Next Top Model. Dat heeft RTL, de omroep die het programma in Nederland uitzendt, bevestigd. Op de website van de lokale zender AT5 zijn maandag foto’s gepubliceerd waarop te zien is hoe het voormalig topmodel onder meer het Amstel Hotel in de hoofdstad uitloopt.

Het format van het programma is wereldwijd verkocht. In Nederland zijn vier seizoenen van de Nederlandse variant, Hollands Next Top Model, uitgezonden. De opnames zijn zondag begonnen in de Angel Studio’s in de Houthavens en zullen enkele weken duren.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.