Ortel Mobile sponsort Nelson Mandela Festival

0

Het Ortel Nelson Mandela Festival wordt dit jaar op zondag 29 juni voor de 5de keer georganiseerd. Hoofdsponsor Ortel Mobile, aanbieder van prepaid mobiele telefonie, verbindt zijn naam aan dit festival, omdat het multiculturele karakter goed aansluit bij de doelgroep.

Ortel Mobile wil niet alleen mobiele telefonie aanbieden, maar mensen ook ‘live’ met elkaar in contact brengen. Belangrijkste criteria voor sponsoring van evenementen is de aanwezigheid van de doelgroep: Nederlanders met een allochtone achtergrond en buitenlanders die regelmatig bellen met familie en vrienden in het buitenland. Het Ortel Nelson Mandela Festival past hier perfect bij, omdat verschillende bevolkingsgroepen, die vaak langs elkaar heen leven, op een positieve manier bij elkaar worden gebracht.

Verbroedering
Voor Celal Oru?ß (CEO Ortel Mobile) was de keuze voor sponsoring van het Ortel Nelson Mandela Festival dan ook snel gemaakt. ‚ÄúNatuurlijk willen we met de sponsoring onze diensten onder de aandacht brengen van onze doelgroep. Maar we willen deze mensen naast het mobiele contact ook iets extra‚Äôs aanbieden. Onze slogan, ‚Äòconnecting the world‚Äô, sluit precies aan bij het thema van het Ortel Nelson Mandela Festival: verbroedering. Mensen met uiteenlopende culturen en achtergronden komen bij elkaar om samen van muziek, dans en andere optredens te genieten.‚Äù

Honderdduizenden bezoekers
Ortel Mobile sponsort naast het Nelson Mandela Festival ook nog als naamsponsor het Rotterdamse Zomercarnaval, het Dunya Festival en de Pasar Malam Besar. Daarnaast steunt Ortel Mobile nog een aantal kleinere multiculturele evenementen. Honderdduizenden bezoekers krijgen zo in 2008 de mogelijkheid om hun favoriete event te bezoeken en elkaar te ontmoeten.
Het Nelson Mandela festival is op zondag 29 juni. Bezoekers kunnen zich vermaken met dansvoorstellingen, muziek, debatten, lezingen en een speciaal theaterstuk. Alle voorstellingen zijn ge?Ønspireerd op de verschillende culturen die Rotterdam rijk is.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.