Common in de Effenaar Eindhoven

0

8 juli geeft niemand minder dan Common een extra show in de Effenaar Eindhoven. Dat maakte de tour organisatie donderdag bekend. Door het tour succes is er besloten een extra show in te plannen van de MC uit Chicago. De kaartverkoop is reeds van start gegaan bij de bekende voorverkoop adressen.

Common, geboren in 1972 als Lonnie Rashid Lynn Jr, bracht in 1992 zijn eerste album ‘Can I Borrow A Dollar’ uit en vestigde zich daarmee in de hiphop scene. Sindsdien heeft hij een sterke ‘underground following’, maar scoorde hij ook succes in de mainstream met zijn album ‘Like Water For Chocolate. In 2006 ontving de rapper uit Chicago een Grammy voor Best Rap Album voor zijn album ‘Be’.

Common staat niet alleen achter de mic, maar ook op het witte doek. Zo speelde hij in de films Smokin’ Aces, Street Kings en American Gangster.

Datum: 8 July 2008
Locatie: Effenaar Eindhoven
Open: 20:30 – Start: 21:00

Tickets: €25 (Kaarten zijn verkrijgbaar bij de bekende voorverkoop adressen Ticket Service, 150 grotere postkantoren, GWK-stationskantoren, VVV-kantoren verspreid over heel Nederland)

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.