So Sexy Festival

0

Vergeet die zomerjas, je coltrui kan de open haard in en die geitenwollen sokken heb je al helemaal niet meer nodig. De tijd van dikke lagen kleding is definitief voorbij, dus pak die bikini, zwemshorts en singletjes uit de kast en vier de zomer van 2008 in zijn hoogtijdagen. Event-organisator Ritmo presenteert op zaterdag 19 juli voor het eerst een eclectic dancefestival, waar de populairste housestromingen letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet zullen worden. En waar kan dit beter dan langs het water? Daarom is gekozen voor het zeer centraal gelegen Atlantisstrand van Almere. Deze zeer gemakkelijk te bereiken locatie zal 19 juli in het bezit zijn van duizenden festivalvlinders tijdens de allereerste editie van So Sexy Festival!

Ritmo mag dan voor het eerst een groot festival organiseren, zij heeft haar sporen in het nachtleven al meer dan verdiend. Zo is de organisatie bekend vanwege haar zeer succesvolle clubavonden als Ritmo, So Fucking Sexy en Sexy Mother Fucker in gerenommeerde grote clubs als de Amsterdamse The Powerzone en de Venrayse superclub The Zenith. De evenementen zijn razend populair onder een brede doelgroep: house-liefhebbers, maar ook de urban-minded partypeeps weten de clubavonden zeer gemakkelijk te vinden. Om de trouwe aanhang tegemoet te komen en de toegang voor andere nieuwsgierigen laagdrempelig te houden, zal So Sexy Festival dan ook een relatief lage entreeprijs kennen van €29,50.

So Sexy Festival zal echter lang niet alleen draaien om eclectic house. Naast een area gehost door Ritmo zelf, zullen nog drie stages ervoor zorgen dat er deze dag alleen de lekkerste, zwoele en sexy dance te horen zal zijn op het Atlantisstrand. En natuurlijk niet de minste stages Sexy Motherfucker , The Garage en the So Fucking Sexy Stage.
Zo kun je in de hele dag genieten van de beste house, latin, electro, techno en garage-dj’s die Nederland rijk is. Zo kun je de heupen laten wiegen op de platenkeuze van top-dj’s als Chuckie, Erick E, Sidney Samson, Jean, PartySquad, Don Diablo en Benny Rodrigues. Maar er is naast een ijzersterke line-up ook een zeer breed scala aan entertainment: verwacht onder meer sensationele performances van uitdagende danseressen, gruwelijke decoraties en natuurlijk booming soundsystems om jou helemaal in sexy sferen te dompelen.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.