Platina album voor Suzanna Lubrano

0

De Rotterdamse zangeres Suzanna Lubrano heeft deze week een platina album ontvangen voor de verkoop van meer dan 40.000 cd’s van haar derde album “Tudo Pa Bo” in Mozambique. Suzanna was in Mozambique ter ondersteuning van de release van haar vierde album “Saida”. De zangeres van Kaapverdiaanse afkomst heeft onder meer optredens verzorgd in een vijftal tv-shows, waaronder het door tientallen miljoenen mensen bekeken Estrela Pop, de Afro-Portugese variant van Idols en momenteel het meest populaire tv-programma in Portugeestalig Afrika.
Platina album voor Suzanna Lubrano

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.