Dj. Chuckie op Sensation White

0

Organisator ID&T maakte eergisteren op de website van Sensation White de line-up bekend voor het uitverkochte evenement op 5 juli aanstaande in de Amsterdam Arena. De line-up bestaat uit Felix da Housecat, Fedde le Grand, Laidback Luke, Tocadisco, Marco V en Dj. Chuckie.

Geboren op 25 juni 1978 als Clyde Narain, groeide DJ Chuckie op in Paramaribo (Suriname). Van jongs af aan kwam hij in contact met verschillende soorten muziek, die een grote invloed zouden geven op zijn latere carriere als dj. Al snel draaide hij op feestjes van vrienden, maar hij wilde meer: Zijn eigen feesten organiseren.

Samen met zijn broer werd dat het volgende plan, en met veel succes. Niet in de laatste plaats door de gevarieerde mixstijl van Chuckie, waar plaats is voor hip-hop, R&B, latin, dance classics, house, ragga, pop, rock, garage en jungle, maar altijd met de dansvloer in gedachten. En in de multiculturele samenleving die Nederland is, viel dat in goede smaak. ‘Urban’ wordt zijn muziek vaak genoemd, en urban is anno 2005 hip. Optredens op Dance Valley, Innercity, en N-Joy volgden, met groot succes. En als het aan Chuckie ligt, is dat succes nog niet ten einde.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.