Gloria Estefan naar Ahoy

0

De ‘latina’ popdiva uit de jaren tachtig, Gloria Estefan, komt vrijdag 5 september voor een concert naar Ahoy Rotterdam. Zij was in 1996 voor het laatst voor een concert in Nederland. Estefan maakte furore in de jaren tachtig met haar latin-pop. Ze deed dat samen met de Miami Sound Machine.

Haar muziek, een mix van pop, salsa, disco en Latijns Amerikaanse muziek, werd een groot succes. In 1984 beleefde Estefan haar grote doorbraak met Dr. Beat. Daarna volgde al snel meer hits, zoals Conga, Bad Boys, Can’t Stay Away From You en Anything For You. De kaartverkoop voor het concert in Ahoy begint zaterdag.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.