Pasgeboren zoon Xzibit overleden

0

Xzibit, rapper en presentator van MTV´s Pimp my Ride, heeft zijn pasgeboren zoontje verloren. Het jongetje heette Xavier Kingston Joiner, en is iets meer dan een maand oud geworden. Xavier werd te vroeg geboren, en had onderontwikkelde longen. Dit is hem uiteindelijk fataal geworden schrijft De Telegraaf.

De rapper vertelt op zijn MySPace-pagina: “Het is onnatuurlijk voor een ouder om een kind te moeten verliezen. Hou je kinderen vast, bescherm ze en laat ze iedere dag zien dat je van ze houdt. Je kunt alles op de aardbol hebben, maar dat betekent NIETS als je je familie niet hebt.”

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.