Ortel Mobile sponsort Dunya Festival

0

Met meer dan 60 uur muziek, dans, literatuur en film uit alle uithoeken van de wereld is het misschien wel d?© gratis multiculturele ontmoetingsplek voor bezoekers van vele nationaliteiten. Daarom sponsort Ortel Mobile ook dit jaar het inmiddels befaamde Ortel Dunya Festival. De 31e editie van dit bijzondere evenement vindt dit jaar plaats op zondag 25 mei in het Rotterdamse Park bij de Euromast.

Sponsoring is een uitermate belangrijk speerpunt van Ortel Mobile. De aanbieder van prepaid mobiele telefonie binnen de doelgroep kiest bewust voor het financieel steunen van een aantal bijzondere evenementen, zodat mensen van verschillende culturen elkaar ook ‘live’ kunnen ontmoeten. Ortel Mobile maakt het met haar diensten voor mensen mogelijk om per mobiel contact te houden met familie, vrienden en geliefden in het buitenland. Met inmiddels vele honderdduizenden klanten is Ortel Mobile een van Europa’s grootste aanbieders van prepaid mobiele telecommunicatiediensten.

“Perfect evenement”
‚ÄúNatuurlijk willen we met het sponsoren van evenementen onze naam en het product onder de aandacht brengen‚Äù, legt Celal Oru?ß (CEO van Ortel Mobile) uit. ‚ÄúMaar het is ook een manier om iets extra‚Äôs te doen voor onze klanten. Doordat we een aantal bijzondere evenementen financieel steunen, bieden we hen de mogelijkheid elkaar daar te treffen en er zich te amuseren. Het Ortel Dunya Festival is wat dat betreft een perfect evenement. Het biedt een rijk assortiment aan culturele uitingen, interessant voor de jaarlijks ruim 200.000 bezoekers die er op afkomen.‚Äù

Naast het Ortel Dunya Festival sponsort Ortel Mobile ook het befaamde Rotterdamse Zomercarnaval, het Nelson Mandela Festival, de Pasar Malam Besar, de Pleasure Paas Party en het Multifestijn.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.