Raymann op ‘DutchVersity’

0

DutchVersity is een initiatief om alle diversiteiten binnen Nederland op een positieve manier te belichten; Ons voornaamste doel is om vooroordelen teniet te doen, maar ook mensen uit die ‚Äòslachtofferrol‚Äô te halen, juist bewust maken van de kansen die Nederland biedt, een diversiteit aan bedrijven en mensen bijeen brengen; Wij willen overbrengen, dat eenieder 24 uur per dag tot zijn beschikking heeft met de keuze: ‚Äòwil jij in die 24 uur all?©?©n ouder worden of wil jij groeien?‚Äô;

Op een ludieke manier gaan wij mensen en bedrijven bewust maken. De rode draad tijdens dit evenement zal voornamelijk comedy zijn, maar met een confronterende en educatieve boodschap door ‘Prof’ J??rgen Raymann! Er is natuurlijk veel live entertainment van o.a.: Lange Frans & Baas B, Farida Merville, ISH en nog veel meer;

Verder zijn wij ook zeer vereerd dat wij de eerste zijn die buiten de VS de Martin Luther King Award mogen uitreiken. Deze zal worden uitgereikt door Mr. Martin Luther King 3rd, de oudste zoon van Martin Luther King!; Na afloop van het evenement zal er een marktplein zijn waar op een zeer unieke manier bedrijven en mensen bijeen komen; DutchVersity brengt natuurlijk kansen voor bedrijven, immers er zijn nieuwe markten! Maar ook kansen voor jou en mij in deze markten!;

Diversiteit stimuleert innovatie en creativiteit, omdat de verschillen het geheel versterken.
DUS Of je nou jong bent of oud, man of vrouw, homo of hetero, welke culturele en/of religieuze achtergrond je ook hebt, werkende of werkzoekende en ga zo maar door. Dit evenement is voor iedereen op 29 mei in de Heineken Music Hall!

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.