SushiSamba in de Thalia Lounge

0

Op vrijdag 30 mei 2007 is er in de Thalia Lounge voor mensen met een passie voor Latin House Music, Salsa en heerlijke Dance Music weer SushiSamba. SushiSamba is vanaf de start al een doorslaand succes en draait nu alweer meer dan twee jaar mee in de Rotterdamse Latin House scene.

Speciaal voor deze editie hebben we dan ook een speciale Line-up van top DJ,- en producerteams Lucky Charmes/Tony Verdult en Le Mar/Jay Buca. Lucky Charmes en Tony Verdult, zullen je laten zien hoe een DJ het publiek moet pleasen! Hun sound is een zeer sterke mix van funk, eclectro grooves, sexy latin, eclectic vibes en Afrikaanse drumsen hun shows zitten boordevol diversiteit en dynamiek.

Als DJ werken ze samen met grote namen als Erick E, Gregor Salto, Benjamin Bates en Don Diablo. Getcha Damn Hands Up (Sneakerz Muzik) van Kucky Charmes en Tony Verdult, behaalde de nummer 1 positie in de Dance Tunes chart en krijgt volop support van o.a. Bob Sinclar, Erick E en Roger Sanchez. Opvolger So High (SamsoBeats) ook een samenwerking, schoot vrijwel meteen weer deze chart in en komt zodoende regelmatig voorbij in de DJ sets van Sidney Samson en Gregor Salto..

Le Mar en Jay Buca, werken al geruime tijd samen aan diverse producties die door DJ’s over de gehele wereld worden gedraaid. Ze hebben momenteel 2 platen contracten getekend en staan de komende tijd voor verschillende exclusieve feesten geboekt. Hun stijl is True house, Beach house, Club, Electro Flavoured Latin House en Electro house. Momenteel zijn ze het hotste DJ team in Rotterdam en hun back2back DJ sets zijn razend populair.

Voor iedereen die de heupen lekker los wil gooien op tropische klanken is er in de kleine zaal een Salsa Special met o.a. dj Mixmaster J, met zijn internationale allure brengt hij een mix van Salsa & Merengue R&B en Electric sounds ten gehore.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.