RIO in club Tropicana

0

Op zaterdag 24 mei 2008 wordt de derde editie van Rio gehouden in een van de mooiste exotische clubs ‘Tropicana’. RIO staat bekend om zijn Braziliaanse latin klanken en hete Housebeats en brengt dezelfde zwoele sferen van Carnaval in RIO naar Rotterdam.

Tijdens deze avond zullen de dj’s: Rishie Romero, Marc Macrowland, Danny Delgado, Mixmaster J, Fantastic, en de Braziliaanse dj Jooy zorgen voor een muziekaal spektakel op het gebied van Latin house, salsa, merengue, zouk en Braziliaanse muziek. Als aanvulling zorgt percussionist Cherokee en MC Crown en voor de ultieme tropische sfeer op het ritme van de lekkerste Housebeats.
RIO
Voorverkoopkaarten zijn voor een speciale actieprijs online verkrijgbaar bij Timoco www.rioevents.com De laatste editie van RIO was snel uitverkocht, dus zorg er voor dat je jouw kaart op tijd bemachtigt!

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.