T-Pain in de Melkweg in Amsterdam

0

Geboren als Faheem Najm verbouwd een 10jarige T-Pain zijn slaapkamer tot een kleine studio. Met slechts een keyboard, drum computer en een apparaat om mee op te nemen ontwikkelt hij zijn componeer talenten. In de groep Nappy Headz ontdekt T-Pain zijn solo aspiraties en wanneer hij een remake maakt van Akon’s ‘Im Locked Up’ maakt, krijgt hij de kans om zijn solo dromen uit te laten komen. Op Akon’s Convict Music brengt T-Pain in 2005 zijn eerste hitsingle ‘Im Sprung’ uit. In datzelfde jaar ziet zijn solo album ‘Rappa Ternt Sanga’ het licht.

In 2007 komt T-Pain’s tweede album ‘Epiphany’ uit; een album dat uiteindelijk platina status bereikt. T-Pain is sindsdien niet meer weg te denken uit de hiphop en r&b scene. Zo was hij in 2007 en 2008 te horen op tracks van Young Joc, Akon, Lil’Wayne, R.Kelly, Chris Brown, Kanye West en talloze albums van andere supersterren.

T-Pain staat in Juni voor het eerst op een Nederlands podium en als voorprogramma hebben de enige echte RMX Crew en DJ Funkstar. Echte r-and-b liefhebbers mogen deze avond niet missen!

ML75.NL presenteert T-Pain
Datum: 18 juni 2008
Locatie: Melkweg, Amsterdam
Tickets: €35 + lidmaatschap Aanvang: 20.30u
Kaarten zijn verkrijgbaar bij de bekende voorverkoop adressen

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.