Lust! in Hotel Arena

0

Soms stopt men met iets en dat valt er een leegte‚ĶDie leegte wordt dan meestal opgevuld‚ĶIn sommige gevallen helaas niet‚ĶDat geldt voor de leegte die LUST! heeft achtergelaten in de Amsterdamse Eclectische sc?®ne.

De wekelijkse clubavond was landelijk bekend, op de donderdagavond in Amsterdam ging het wekelijks los. Eerst Pure Grooves toen Any Given Thursday toen Pure en toen LUST! Verschillende namen maar hetzelfde concept wat wekelijks de mensen voorzag van de beste Urban en Eclectische tunes. Nee, het concept keert niet terug op de donderdagavond. Maar een paar keer per jaar op de zaterdag in Hotel Arena in Amsterdam. De eerste editie zal zijn op zaterdag 24 mei in dus Hotel Arena. Natuurlijk zal er een line-up zijn die het beste zal voorschotelen dat de Urban- Eclectische sc?®ne de afgelopen jaren heeft voorgebracht.

In zo een line-up mag de allergrootste natuurlijk niet ontbreken, Real el Canario. Al jaren is hij aan de top van deze sc?®ne. Als het nou is via El Barrio, Treetz of via zijn vette eigen produkties. Hij was en is er altijd met zijn energieke en dope sets. Twee giganten die al meer dan 15 jaar de bepalers zijn van deze sc?®ne, zijn Kid en Franck. Van Timeless tot Pure tot Club U tot gast optredens naast de grootste artiesten der aarde. Zij hebben het allemaal gedaan en zijn er nog steeds! Deze drie legendarische artiesten vormen natuurlijk de hoofdzaal van deze avond.

Er is natuurlijk ook een nieuwe generatie opgestaan die huidige concepten zoals SAPPIG!, Girls Love DJ’s en RICH van de beste eclectische tunes voorzien. We hebben het hier natuurlijk over Jay-B en Flava. Twee heren die niet meer weg te denken zijn op bovenstaande concepten.

Een top line-up om een legendarische avond die Amsterdam rijk is opnieuw te herleven! Zorg dat je dit niet mist!

LUST! – zaterdag 24 mei – Hotel Arena – 23.00 tot 04.00 – www.hotelarena.nl – presale E14 at www.easyticket.nl – Deur E18

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.