Chris Brown en Rihanna een stel

0

Ondanks het feit dat de 19-jarige Amerikaans Hip-hop en popzanger Chris Brown ontkent een relatie te hebben met de 20-jarige Rihanna, wist de Britse krant The Sun ze afgelopen weekeinde innig knuffelend vast te leggen. Rihanna is in Miami op de foto gezet terwijl ze zoent met Chris Brown schrijft Nieuws.nl.

De twee deden de laatste tijd hard hun best hun status als vrijgezellen hoog te houden. Zo vertelde Rihanna dat Chris eerder een broer voor haar is. “We zijn tegelijkertijd in de muziekbusiness beland. Hij is een van de weinigen die ik vertrouw”, zei ze destijds tegen The Sun.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.