Mariah Carey in het geheim getrouwd

0

Mariah Carey is vorige week in het geheim getrouwd met de acteur en rapper Nick cannon. Mariah heeft de naam van haar kersverse echtgenoot laten tatoe?´ren op haar rug. Dat heeft Oprah Winfrey, die de zangeres drie weken geleden te gast had, onthuld in haar talkshow. “Ze had toen al ‘Mrs. Cannon’ op haar lichaam”, zei Winfrey, die ook zelf verrast was toen ze vorige week hoorde dat Carey in het geheim was getrouwd.

De 38-jarige Carey stapte op 30 april in het huwelijksbootje op de Bahama’s. Tijdens haar show liet Oprah trouwfoto’s zien, die worden gepubliceerd in het Amerikaanse tijdschrift People. Op een van de foto’s is te zien hoe Cannon, die elf jaar jonger is dan zijn vrouw, Carey in zijn armen draagt. De zangeres droeg tijdens de trouw een eenvoudige witte bruidsjurk.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.