Barrio de Luxe in Thalia

0

‘Barrio de Luxe’ is het hotste latin feest van het moment in Rotterdam. Dit was na de laatste editie ook te merken, een vol huis met leuke, mooie en vooral gezellige mensen. We werden de dagen daarna dan ook overspoeld met de vraag wanneer de volgende editie weer zou zijn. Omdat de Thalia Lounge ook overspoeld werd met deze vraag, komt deze editie sneller dan geplanned. Op zondag 11 mei, eerste pinksterdag is het weer zover in de luxueuze Thalia Lounge in Rotterdam. Barrio de Luxe is een mix van de diverse latin en latin gerelateerde muziekstijlen gehouden in een exclusieve ambiance. Salsa, Reggaeton, Latin House, Merengue, Bachata maar ook R&B en Hip Hop met latin invloeden komen ruimschoots aan bod .

De hete Caribische invloeden zetten ons in vuur en vlam met een paar van de bekendste DJ‚Äôs op het gebied van Latin, Latin House en R&B. Dit keer zullen de volgende DJ‚Äôs acte de pr?®sence geven o.a. John De Colombia (Latin Village, el Barrio) Marvelous K (Nope is Dope, Sexy Mother Fuckers), DJ Panchito (Latin Suite, Pure Latin, Latin DJ Team) La Cura ( Pure Latin, Producer La Cura Records), Mauri (Salsa Lounge, Latin Village) Op deze avond zal er ook een speciale verrassingsact zijn.

Datum: Zondag 11 mei (1e Pinksterdag)
Locatie: Thalia Lounge Rotterdam
Tijd: 23.00-05.00
Leeftijd: 20+
Prijs: vvk € 10,-

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.