1-jarig bestaan Swingbeatz succes

0

Afgelopen Koninginnedag vierde SWINGBEATZ zijn 1-jarig bestaan en het was in een woord “Great” . Top DJ’s zorgde wederom voor de beste muziek, Delusion Dancers voor de entertainment, Remy Martin verzorgde de aankleding en de leuke en mooie bezoekers zorgden voor de rest…..
Voor al degene die dit hebben meegemaakt en nog verder willen feesten of al degene die dit hebben moeten missen -omdat het al om 00.30u was uitverkocht-, vrijdag 9 mei a.s. is de normale (elke 2e vrijdag van de maand) editie van SWINGBEATZ in de Thalia Lounge in Rotterdam.

Swingbeatz is een van de weinige evenementen die al bij het opengaan van de deuren een feestje is. De mensen beginnen bij binnenkomst met dansen en gaan pas van de dansvloer weg als de muziek stopt. Swingbeatz is een ware tijdmachine en maakt een reis door de jaren 70, 80, 90 en het heden met een lange stop bij de Swingbeat hits.

Artiesten als Bobby Brown, Baby Face, The Mac Band, Big Daddy Kane, Kwame, Midnight Star, Troop, After 7, Karen White, SOS Band, Guy, Good Girls, En Vogue, Boyz II Men, Jodeci enz. maar ook The Eurythmics, Terence Trent D’arby, Boy George en Bob Marley komen voorbij .
Vervlogen tijden van clubs als Bluetiek-Inn/Network, Metropool, Cartouche,Soul Kitchen, Imperium, Beebop, Spaceball, de Boc, Locomotion Sundays, & Timeless zullen weer herleefd worden, tijden dat het nog leuk was om uit te gaan en iedereen de danspasjes, zoals “The Chicken” kende.
Swingbeatz, een oude rage, geeft een nieuwe impuls aan het uitgaansleven in Rotterdam. Redenen genoeg om vrijdag 9 mei a.s. Swingbeatz @ Thalia te bezoeken en daar al die oude bekenden uit de jaren 80 en 90 weer te spreken en toekomstige vrienden te ontmoeten. Kom met ons gezellig grooven op de lekkerste Swingbeats, dansen en stampen op de knallende disco & mellow klassiekers, en chillen op de zwoele slow jams.

Voor deze editie zijn er kaarten in de voorverkoop bij www.easyticket.nl
CU @ SWINGBEATZ
Datum: vrijdag 9 mei
Plaats: Thalia Lounge, Kruiskade 31 Rotterdam
Tijd: 23.00-05.00
Leeftijd: 23+
DJ’s; mixmaster J, Chippie, Superior

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.