Broer vervangt UB40-zanger

0

UB40 heeft een nieuwe zanger. Duncan Campbell vervangt zijn broer Ali, die eerder dit jaar uit de band stapte. Ook reggae-artiest Maxi Priest sluit zich aan bij de band tijdens de komende tournee, aldus de Britse nieuwszender BBC.

Ali Campbell maakte dertig jaar deel uit van de Britse groep, maar gooide de handdoek in de ring na een fikse ruzie. Duncan zegt zijn broer om zijn zegen te hebben gevraagd voordat hij besloot de band te gaan versterken.

“Ik heb hem gezegd dat ik het niet zou doen als hij er bezwaar tegen zou hebben”, aldus de nieuwe zanger, die zijn broer sindsdien niet meer heeft gesproken. Ali zei teleurgesteld te zijn, maar maakte er geen probleem van. Een andere broer, Robin, maakt als gitarist ook nog deel uit van UB40.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.