Talent Night finale Zuidplein

0

Talent Night heeft in 1999 zijn eerste editie beleefd en heeft ondertussen al 5 edities achter de rug. In de afgelopen jaren kwamen Omar Lansheuvel, Deja Vu, Sabrina Starke en Jenny Willemstijn als winnaars uit de bus. Alle Nederlandse winnende acts eindigden in New York bij Amateur Night in de top 3. Maar ook andere Talent Night deelnemers doen het goed, na hun deelname aan Talent Night. Lara Mol, wiens artiesten naam Lara is, staat zelfs op dit moment in de top 40 met haar single That’s it baby. Ook Ninthe heeft een mooie carri?®re opgebouwd na Talent Night, waarbij ze o.a.
de single ‚ÄòZinloos’ heeft gerealesed met Lange Frans en Baas B, over zinloos geweld.

Dit jaar heeft stg. Epitome Entertainment besloten Talent Night eenmalig te veranderen. Tien acts zullen uitgenodigd worden om tijdens een spetterende finale (special edition) te strijden voor de hoofdprijs: een optreden in ‚Äòthe Apollo’ tijdens Amateur Night. Bij de finale zal het publiek de top 3 bepalen door middel van applaus en zal een professionele jury uiteindelijk bepalen wie er naar New York gaat om Nederland te vertegenwoordigen.

De finale is op zondag 1 juni in Theater Zuidplein in Rotterdam,

Aanvang: 14.30 uur
Entree: € 10
Adres:Zuidplein 60-64

In 2009 zal Talent Night weer gewoon bestaan uit 4 voorrondes, 2 halve finales en de finale. Dit zal plaats vinden in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Uiteindelijk is de finale zoals gewoonlijk in Rotterdam.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.