Ortel Mobile sponsor van Pasar Malam Besar

0

Ortel Mobile sponsort dit jaar de 50ste editie van de Pasar Malam Besar. De aanbieder van prepaid mobiele telefonie breidt hiermee het aantal grote multiculturele evenementen dat het financieel steunt uit tot vier.

Ortel Mobile kiest bewust de evenementen uit die het wil sponsoren. Allereerst moet de doelgroep van Ortel Mobile er natuurlijk komen. Dat zijn onder andere mensen die regelmatig met familie, vrienden en geliefden in het buitenland en/of het land van herkomst bellen. En daarnaast moeten de evenementen hen iets extra’s bieden; goed georganiseerde evenementen met kwaliteit en betrouwbaarheid. De Pasar Malam Besar voldoet uitstekend aan die criteria, vindt Ortel Mobile.

‘Live’ ontmoeten
Celal Oru?ß (CEO & President Ortel Mobile): ‚ÄúNatuurlijk gebruik je als ondernemer het middel van sponsoring om je product extra onder de aandacht van consumenten te brengen. Maar voor Ortel Mobile is sponsoring juist ook een middel om onze missie te realiseren: we willen onze doelgroep zoveel mogelijk gelegenheden geven om elkaar ook ‚Äòlive‚Äô te ontmoeten. Daarom sponsoren we een groot aantal evenementen waar mensen van diverse culturen en met verschillende achtergronden samenkomen. De Pasar Malam Besar past prima in dit plaatje. Het is een prachtig evenement waarbij de cultuur van oost en west op een mooie manier samensmelten.‚Äù

Honderdduizenden bezoekers
Ortel Mobile sponsort naast de Pasar Malam Besar ook nog als naamsponsor het Rotterdamse Zomercarnaval, het Dunya Festival en het Nelson Mandela Festival. Daarnaast steunt Ortel Mobile nog een aantal kleine multiculturele evenementen financieel. Honderdduizenden bezoekers krijgen zo in 2008 de mogelijkheid om hun favoriete event te bezoeken en elkaar te ontmoeten.
De Pasar Malam Besar wordt dit jaar van 21 mei tot en met 1 juni in Den Haag georganiseerd. De editie van dit jaar is de 50ste, en dus een jubileum. Doel ervan is het stimuleren van de Indische cultuur en het bevorderen van de kennis over Indische (cultuur-)geschiedenis. De Pasar Malam Besar wordt op 21 mei geopend door koningin Beatrix.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.