Naks Kaseko Loco in Nederland

3

Hoewel menigeen het niet verwachtte maar het wel hoopte, komt Suriname‚Äôs meest populaire band, de kaseko /kawinaformatie Naks Kaseko Loco, toch naar Nederland. In de periode van 24 april tot 14 mei 2008 is deze ruim 20-koppige formatie op tournee in ons kikkerlandje om ons wat tropische momenten te bezorgen! Jawel, Suriname‚Äôs beste en nummer ?©?©n band komt ons weer even verwennen en dit keer niet alleen. Naks komt namelijk met de momenteel immens populaire zangeres Norma Sant?© die bekend is geworden met het nummer ‚ÄúKa ka tjen tjen‚Äù. Norma is behalve door haar zangkwaliteiten ook zeer bekend van haar performance tijdens haar liveshows. Met haar eigen gecre?´erde dansstijl weet ze het publiek keer op keer in extase te brengen.
Het is voor het eerst dat Naks Kaseko Loco samen met Norma naar Nederland komt, waardoor deze shows hun uitverkochte shows van verleden jaar zelfs zullen overtreffen.

Hun welkomsparty is op vrijdag 25 april 2008 in het congres en partycenter RHonE aan de Rhoneweg 12-14 Amsterdan-West. Aanvang: 23.00u – 05:00u
Op zaterdag 26 april is de Rotterdamse welkomstparty aan de beurt, deze zal plaatsvinden Villa de heerlijkheid. Herikweg 5 Rotterdam/Hoogvliet
Aanvang: 23:00u – 05:00u.
En dan komt het ja ja ….KONINGINNEDAG woensdag 30 april 2008 zijn ze in de
Hooiberg Galvanistraat 34 – 36 Rotterdam Aanvang 23:00u – 05:00u met een speciale Naks Kaseko Loco special!!!!

De kaart verkoop is reeds gestart, dus wees er snel bij want op is op!!!!

Voorverkoop kaarten € 20 (ex fee) Rotterdam: Billboard Mall, Temptations, Bouta, Vrouw Annie. Amsterdam: Pico Records (Bijlmerplein) Lenny’s Lectuur (Albert Camuslaan, Venserpolder)
Poort indien beschikbaar, duurder!!!
Info, Route en online ticketverkoop:www.doksaproductions.nl,
06-29044953/06546854547

- Advertentie -

3 REACTIES

  1. ze zullen zich weer met drugs bezighouden zoals gewoonlijk ..
    een Vos verliest zijn haren maar…
    Trouwens waarom maken Surinaamse muziek groepen geen Kwalitatief goed onderbouwd muziek? mischien een Utopie?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.