Duffy krijgt goud van J??rgen Raymann

0

De Britse zangeres Duffy heeft woensdag een gouden plaat in ontvangst genomen voor haar debuutalbum ‘Rockferry’. Cabaretier J??rgen Rayman heeft haar de onderscheiding, die wordt toegekend bij dertigduizend verkochte exemplaren, uitgereikt tijdens de opnamen van zijn tv-show Raymann is Laat. Dat heeft Novum Nieuws donderdag bekendgemaakt.

De 23-jarige blondine heeft tijdens de opnamen eveneens haar Nederlandse nummer 1-hit ‘Mercy’ ten gehore gebracht. De aflevering van Rayman is Laat wordt zaterdag uitgezonden door de NPS. Duffy komt deze zomer weer naar Nederland. Op 2 juli geeft de artieste een optreden in de Amsterdamse poptempel Paradiso.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.