Beyonc?© mogelijk zwanger

0

Beyonc?© Knowles is hoogst waarschijnlijk zwanger. Dat schrijft De Telegraaf, die dit bericht baseert op geruchten. Nu de 26-jarige zangeres met rapper Jay-Z in het huwelijksbootje zijn gestapt, komt de geruchtenmachine op gang meldt de krant. De twee hebben zes jaar gewacht met trouwen en dat is toch wel verdacht, menen insiders. “Waarom nu, en waarom in het geheim?”

Beyonc?© doet, volgens Amerikaanse modekenners, haar uiterste best een beginnend buikje voor de buitenwereld te verbergen. ” Ze loopt rond in regenjassen en met belachelijk grote tassen voor haar buik.”

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.