Busta Rhymes in de Melkweg

0

ML75.NL en JUIZE FM presenteren Busta Rhymes. Op 12 mei staat Busta Rhymes in de Effenaar in Eindhoven en op 13 mei in de Melkweg in Amsterdam. Busta Rhymes, de 35-jarige Brooklyn MC die werd geboren als Trevor Tahiem Smith Jr, begon zijn carri?®re als ?©?©n van de leden van Leaders of the New School. Na twee groep albums breekt hij in 1996 solo door met de hit “Woo Hah!! Got You All in Check”.

Na een decennia vol met hits als ‘Put Your Hands..’, ‘Dangerous’, ‘Pass The Courvoisier’ en ‘Make It Clap’ is Bussa Bus klaar voor een nieuwe start. Hij knipt z’n dreadlocks af en zet zijn handtekening onder een contract met Dr. Dre’s Aftermath Entertainment. Zijn eerste album op Aftermath (en inmiddels zijn zevende solo album) knalt de charts in met hits als ‘Touch It’ en ‘I Love My Chick’.

Busta Rhymes is geen vreemde voor het Nederlandse publiek en het Nederlandse publiek is geen vreemde voor Busta Rhymes. Al eerder schudde veneus als de Rotterdamse Ahoy en de Amsterdamse Heineken Music Hall op hun grondvesten. Wij maken ons dan ook erg zorgen of de Effenaar en de Melkweg wel zijn opgewassen tegen de meest energieke MC op aarde.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.