Kwakoe dreigt naar Almere te gaan

0

Het Kwakoe Festival dreigt te vertrekken naar Almere. Kwakoe Events verloor onlangs de loting om de organisatie van het jaarlijkse festival in het Bijlmerpark in Zuidoost. Deze werd toegewezen aan Stichting Zomerfestival meldt AT5. De standhouders zeggen geen vertrouwen in een nieuwe organisator te hebben en zijn bang een groot aantal bezoekers kwijt te raken.

Kwakoe trekt in 6 weekenden ongeveer 1 miljoen bezoekers. Het Zomerfestival wil nog niet op de plannen van Kwakoe reageren. Om te voorkomen dat de situatie uit de hand loopt, pleiten de kraamhouders in ieder geval voor verzoening.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.