Levert sterft tijdens celstraf

0

Sean Levert, die in de jaren tachtig succes had met het RandB-trio LeVert, en die de zoon is van de leadzanger van de O’Jays Eddie Levert, is zondag tijdens een gevangenisstraf aan een nog onbekende aandoening overleden. Hij kwam vorige week in de cel terecht, omdat hij had nagelaten alimentatie te betalen voor zijn drie kinderen. Hij was 39 jaar.

Sean Levert werd zondagavond naar een ziekenhuis in Cleveland gebracht na in zijn cel ziek te zijn geworden. Daar overleed hij nauwelijks een uur na binnenkomst. In de cel was bij hem al een hoge bloeddruk geconstateerd en hallicuneerde hij. Er is een autopsie gepland om de exacte doodsoorzaak te achterhalen meldt Nieuws.NL.

In de jaren tachtig scoorde LeVert, dat verder bestond uit zijn broer Gerald en jeugdvriend Marc Gordon, een hit met het nummers ‘Casanova’. Dit werd in 1988 genomineerd voor twee Grammy’s.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.