Rapper T.I. bekent schuld

0

De Amerikaanse rapper T.I. heeft donderdag in de rechtszaal schuld bekend aan het in bezit hebben van ongeregistreerde wapens en wapenbezit als veroordeelde misdadiger. Het vonnis moet binnen ?©?©n jaar worden geveld. Tot die tijd moet de zelfbenoemde King of the South, die eigenlijk Clifford Harris heet, vijftienhonderd uur taakstraf invullen.

Het onderzoek naar de 27-jarige artiest, die een Grammy won voor het nummer ‘My love’ met Justin Timberlake, begon in oktober toen een wapenhandelaar de politie tipte. Een bodyguard zou in opdracht van T.I. een wapen hebben willen kopen zonder het te registreren. Hij bekende tegenover de politie dat hij al negen wapens voor de rapper had gekocht. Rapper en acteur werd op 13 oktober gearresteerd, enkele uren voordat hij de jaarlijkse Hip Hop Awards van tv-zender Black Entertainment Television zou bijwonen.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.