Lionel Richie twee keer in Gelredome

0

Lionel Richie is dit jaar twee keer te zien op Symphonica in Rosso. Er was al bekend dat de zanger op 9 september in het Gelredome in Arnhem zou optreden, maar nu is er dus nog een concert ingelast, twee dagen eerder. Het concert op 9 september is bijna uitverkocht. In het Gelredome zal Richie al zijn hits zingen en zal hij worden ondersteund door Trijntje Oosterhuis en Candy Dulfer.

Richie neemt zijn dochter Nicole ook mee naar Nederland. Zij is hier nog nooit geweest en de zanger wil graag dat zij het land een keer ziet. Het is nog onbekend of Nicole’s dochtertje Harlow ook meekomt.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.