GoodTimes ‘Springbreak’ Party

0

GoodTimes 'Springbreak' PartyNa onze spetterende Oudejaarsparty op 31 december jl, is het even stil geweest en heb je op adem kunnen komen van de vorige GoodTimes party. Nu kunnen we het volgende feest aankondigen. Op vrijdag 2 mei 2008 vindt de volgende GoodTimes party plaats en wel: The Springbreak Edition. Kom en vier het begin van de lente samen met de GoodTimes community. Noteer vrijdag 2 mei van 23:00u – 05:00u dus alvast in je agenda.

Ook dit feest zal plaats vinden in Rotterdams bekendste club ‘.off_corso’, aan de Kruiskade 22. De Springbreak Edition kent een zware DJ line-up bestaande uit Madstyle, Mix Master J, Marvelous K, Chippie, Superior en MC Ferenc. Kaarten zijn in de voorverkoop voor ‚Ǩ12,- te halen bij de bekende voorverkoopadressen.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.