Rapper The Game aangeklaagd

0

Een man eist een onbekende schadevergoeding van rapper The Game, onder meer voor mishandeling en bedreiging. Dat schrijft De Telegraaf. Volgens aanklager Shannon Rodrick draaide de rapper volledig door na een basketbalwedstrijd op een schoolplein in Los Angeles. The Game (oftewel de 28-jarige Jayceon Taylor) zou, nadat hij Rodrick had geslagen, een pistool uit zijn auto hebben gehaald en hebben gedreigd de man neer te schieten.

De rapper werd in februari al schuldig bevonden in een strafrechtelijke procedure en moest zestig dagen doorbrengen achter de tralies. Hij werd echter al na zes dagen vrijgelaten.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.