Michael Jackson redt Neverland

0

Michael Jackson heeft een nieuwe financi?´le constructie gevonden om zijn landgoed Neverland in Californi?´ te behoeden voor publieke verkoop bij opbod. Dat heeft de advocaat van de popster donderdag bekendgemaakt. De veiling stond voor 19 maart op de rol.

Jackson heeft een vertrouwelijke overeenkomst gesloten met een investeringsmaatschappij, waardoor hij eigenaar blijft van het landgoed bij het plaatsje Los Olivos. In februari werd de veiling aangekondigd omdat Jackson nog 15,7 miljoen euro moest afbetalen op het duizend hectare grote bezit.

Onduidelijk is of Jackson Neverland wil behouden. Sinds Jackson in 2005 moest voorkomen op verdenking van kindermisbruik, waarvan hij werd vrijgesproken, heeft hij er niet meer gewoond.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.