Hancock en Keys op North Sea Jazz

0

Supersterren Herbie Hancock en Alicia Keys treden dit jaar op tijdens het North Sea Jazz festival, zo maakte de organisatie maandag bekend. Het festival wordt dit jaar op 11, 12 en 13 juli gehouden in Rotterdam. Het volledige festivalprogramma wordt op 6 mei bekendgemaakt.

Eerder werd al bekend dat ook Bobby McFerrin, Diana Krall en Pat Metheny acte de pr?©sence zullen geven schrijft De Telegraaf. Alicia Keys zal onder meer nummers van haar nieuwe cd ten gehore geven. Grammy-winnaar Hancock zal nummers van zijn jazz-cd vertolken en samenspelen met onder andere Dave Holland op bas.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.