Lauryn Hill in Bob Marley film?

0

Rita Marley, de weduwe van wijlen Bob Marley, gaat de allereerste biografische film over de reggaelegende maken. Als ze haar zin krijgt, dan zal haar schoondochter Lauryn Hill een hoofdrol vertolken. Hill zou dan moeten aandraven als Rita Marley. Voor het verhaal zal men zich baseren op het boek “No Woman No Cry: My Life With Bob Marley” uit 2004. Dat boek gaat over de jeugdjaren van de muzikant en het tumultueuze huwelijk tussen hem en Rita, dat 15 jaar standhield. Marley stierf in 1981 aan kanker.

“Lauryn zou de ideale vrouw zijn om mij te vertolken”, zegt Rita. “Ze heeft zoveel contact met mij, dat niemand anders weet hoe mijn leven er uitziet”. De film zou eind 2009 uitkomen. Dat is nog voor de film van Martin Scorsese over Marley in 2010.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.