Ortel Mobile sponsort 3 grote evenementen

0

Met de financi?´le ondersteuning van drie grote evenementen is sponsoring in 2008 ?©?©n van de speerpunten van Ortel Mobile. De aanbieder van prepaid mobiele telefonie binnen de allochtone markt in Nederland, Duitsland en Belgi?´ verbindt komend jaar opnieuw haar naam aan het Rotterdamse Zomercarnaval, het Dunya Festival en het Nelson Mandela Festival. Daarnaast sponsort Ortel Mobile in 2008 ook meerdere kleine multiculturele evenementen, zoals bijvoorbeeld de Pleasure Paas Party en het Multifestijn.

Ortel Mobile zorgt er zo voor dat honderdduizenden bezoekers van vele nationaliteiten ook in 2008 hun favoriete festiviteiten kunnen bezoeken. De onderneming doet dat bewust. ‚ÄúUiteraard willen we onze diensten zo extra onder de aandacht brengen van de doelgroep‚Äù, legt Celal Oru?ß (CEO & President Ortel Mobile) uit. ‚ÄúMaar we willen ook iets terugdoen voor diezelfde mensen. We bieden zo niet alleen de mogelijkheid om mobiel contact te onderhouden, maar ook om elkaar ‚Äòlive‚Äô te ontmoeten. Onze slogan is niet voor niets ‚ÄòConnecting the world‚Äô. Ik wil die woorden ook ?©cht in de praktijk brengen. Dat kan met deze festivals, waar mensen van verschillende culturen samenkomen.‚Äù

De evenementen:
• Ortel Dunya Festival, op 25 mei in het Rotterdamse Park bij de Euromast. Meer dan 35 wereldculturen kunnen er genieten van muziek, letteren, dans en film uit alle uithoeken van de wereld.
• Ortel Nelson Mandela Festival, op 29 juni op het Afrikaanderplein in Rotterdam-Zuid. Die dag viert de Maasstad zijn variatie aan culturen.
• Ortel Zomercarnaval, op 25 en 26 juli. In de straten van hartje Rotterdam kunnen honderdduizenden feestvierders uit de hele wereld zich storten in Nederlands grootste tropische carnaval.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.