Mel B begint eigen kledinglijn

0

Mel B, oftewel Melanie Brown, begint haar eigen kledinglijn nu de re?ºnietournee van de Spice Girls ten einde is gekomen. “Ze wil een eigen bedrijf opstarten, maar het plan is nog pril”, vertelt een woordvoerder van de zangeres in de Britse krant Sunday Mirror. “Een eigen lijn is beter dan model staan voor een merk.”

In 2005 bracht Melanie haar 2e solo-album L.A State Of Mind uit, onder de naam Melanie Brown. Dit keer dus niet onder haar Spice Girl naam Melanie B, zoals op haar eerste cd. De eerste single, genaamd Today, was geen succes. Er waren geruchten dat er een tweede single zou komen, Beautiful Girl, maar door de slechte verkoopcijfers van het album ging het niet meer door. Melanie werd niet gedropt door haar platenmaatschappij Amer Caf?©, maar ze gingen beiden hun eigen weg op.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.