Nieuwe Antilliaans-Arubaanse website: Kontabai

0

Op 1 maart a.s. start de nieuwe Antilliaans-Arubaanse nieuwssite www.kontabai.nl. De site bevindt zich momenteel nog in een opbouwende fase waarbij er aandacht wordt besteedt aan nieuwsberichten die in de Nederlandse media zijn verschenen over en door mensen met een Antilliaans-Arubaanse achtergrond. In de vorm van een weblog worden deze berichten aan ge?Ønteresseerde bezoekers aangeboden.

Op dit moment bestaat er nog geen uitgebreide website uit Nederland die zich specifiek met nieuws richt op deze groep. Volgens de initiatiefnemers is het de bedoeling dat Kontabai.NL uitgroeid tot een uitgebreid Antilliaans-Arubaans nieuwsplatform in Nederland. Het aangeboden nieuws gaat dan niet alleen over Aruba of Cura?ßao, maar moet juist een verzamelplek zijn voor berichtgeving over de gemeenschappen in Nederland.

De uitvoering van het project ligt in handen van bureau EtnoMedia, dat eerder verantwoordelijk was voor succesvolle Turkse, Marokkaanse en Surinaamse sites.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.