Film ‘Step up 2’ een hit

1

Het vervolg op de onverwachte bioscoophit ‘Step up’ uit 2006 blijkt een succes. ‘Step up 2’ heeft de eerste plaats van de Nederlandse box office overgenomen van ‘Jumper’, die zakte naar de tweede plaats van de lijst films met de hoogste omzet. De dansfilm haalde in zijn openingsweekeinde 493 duizend euro op schrijft Novum Nieuws.

‘Step up 2’ draait om de 16-jarige straatdanseres Andie West, gespeeld door Briana Evigan, die wordt toegelaten op de elitaire Maryland School of Arts. De problemen beginnen als de rebelse danseres op de dansschool de knappe en populaire Chase ontmoet. Ook kunnen de leden van haar oude dansgroep moeilijk leven met de resolute keuze van Andie om zich aan te sluiten bij de school.

- Advertentie -

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.