Rihanna helpt leukemiepati?´nt

0

Rihanna heeft haar hart op de goede plaats zitten. De r-and-b-zangeres gebruikt haar roem om een beenmergdonor te vinden voor een leukemiepati?´nt. “Toen ik het verhaal van Lisa Flynn hoorde, brak mijn hart”, vertelt ze aan het Amerikaanse tijdschrift People. “Ik wilde meteen helpen.”

De 20-jarige Rihanna werkt samen met DKMS, een internationaal donornetwerk dat in Duitsland gevestigd is, om een donor te vinden voor de 41-jarige moeder van twee jonge kinderen. Flynn, bij wie in november acute leukemie werd geconstateerd, kreeg van artsen te horen dat ze binnen vier tot zes weken een levensreddende beenmergdonor moet zien te vinden.

Flynn is dolbij met de hulp van de megaster uit Barbados, die eerder stichting Believe oprichtte ten bate van kinderen in nood. “Dat Rihanna anderen helpt terwijl ze zo druk is met haar carri?®re is fantastisch”, vertelt de doodzieke New Yorkse.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.