Alicia Keys zegt concerten af

1

Alicia Keys heeft vanwege ziekte twee concerten die ze maandag en dinsdag in Glasgow en Manchester zou geven afgezegd. De zangeres heeft een ontsteking aan haar strottenhoofd, zo laat haar woordvoerder weten. De 28-jarige Keys, die in 2001 doorbrak met de internationale megahit ‘Fallin’, moet van haar arts stemrust houden, meldt Nieuws.nl. De concerten, die deel uitmaken van de Europese tournee ter promotie van haar album ‘As I am’, worden later ingehaald.

Het is te hopen dat de Amerikaanse zangeres snel weer beter wordt, want ze treedt op 24 maart op in Ahoy Rotterdam.

- Advertentie -

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.