Juanes live in Amsterdam

0

De Colombiaanse volksheld Juanes zal op 10 juni een ?©?©nmalig concert geven in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Een van zijn eerste concerten in Nederland is memorabel te betitelen: getooid in t-shirts met de Colom-biaanse driekleur braken in 2003 uitzinnige fans de tot aan de nok toe gevulde Melkweg in Amsterdam volledig af. Met geel-blauw-rode vlaggen werd de nieuwe Latijns Amerikaanse ster met grenzeloos enthousiasme onthaald: Juanes is de nieuwe muziekheld van Colombia.

Maar vanaf het moment dat de hit ‘La Camisa Negra’ doorstootte tot de hoogste regionen van de hitlijsten hebben ook Nederlandse fans de latino ster in hun armen gesloten. Door collaboraties aan te gaan met o.a. Nelly Furtado en The Black Eyed Peas breidde zijn succes de afgelopen jaren zich als een olievlek uit. Wie zich opmaakt voor Juanes komende La Vida World Tour zal zich wellicht afvragen: zullen zijn Colombiaanse fans het opnieuw zo heerlijk bont maken?

Heineken Music Hall
Amsterdam Zuidoost
Aanvang: 20.00 uur

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.